Γλώσσα


Skip Navigation Links.
Σας καλοσωρίζουμε στις Υπηρεσίες "Verified by Visa" και "Mastercard® SecureCode™"

Για την μεγαλύτερη ασφάλεια των συναλλαγών που πραγματοποιούνται στο Internet, η Eurobank προσφέρει σε εσάς τους κατόχους πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών Eurobank, εντελώς δωρεάν, τις Υπηρεσίες “Verified by Visa” και MasterCard® SecureCode™.

Οι Υπηρεσίες αυτές σας προστατεύουν από τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση των στοιχείων σας σε συναλλαγές στο διαδίκτυο, μέσω της χρήσης ενός μυστικού Κωδικού Πρόσβασης τον οποίο και εισάγετε κατά τη διάρκεια των ηλεκτρονικών σας αγορών, ως ένα στάδιο του ηλεκτρονικού ελέγχου.
Αυτός ο προσωπικός κωδικός αποτελεί ουσιαστικά την “ηλεκτρονική υπογραφή” σας για την πραγματοποίηση των αγορών σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα που συμμετέχουν στις Υπηρεσίες.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι:

  • Να επιβεβαιώσετε συγκεκριμένα στοιχεία που θα σας ζητηθούν κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία
  • Να δημιουργήσετε ένα Όνομα Χρήστη (User Name), έναν Κωδικό Πρόσβασης (Password) και ένα Προσωπικό Μήνυμα (Personal Message)

Μετά την εγγραφή σας, μπορείτε να κάνετε άμεσα αγορές από οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα προσφέρει την υπηρεσία εισάγοντας επιπλέον τον Κωδικό Πρόσβασής σας (Password). Στα ηλεκτρονικά καταστήματα που δεν προσφέρουν την υπηρεσία, μπορείτε να συνεχίζετε να πραγματοποιείτε τις αγορές σας όπως μέχρι σήμερα.

Στην περίπτωση που έχετε ήδη εγγραφεί σε μια από τις παραπάνω Υπηρεσίες αλλά δεν θυμάστε το Όνομα Χρήστη (user name) και τον Κωδικό Πρόσβασής σας (password), θα πρέπει να εγγραφείτε εκ νέου επιλέγοντας “ Εγγραφή”.

Εγγραφείτε τώραΔιαχείριση Προφίλ
Powered by First Data